Close

Over mij

AfkeIk ben Afke Huitema (1979) geboren en getogen Brabantse, maar al weer meer dan 20 jaar heb ik mijn basis in het midden van het land, Utrecht. Van hieruit probeer ik de wereld te verbeteren, in het klein weliswaar maar het liefst ‘groots en meeslepend’, met communicatie- en productoplossingen voor diverse ‘problemen’, in Nederland maar ook ver daarbuiten.

De onderwerpen waar ik me het allerliefst over buig (lees: over wil communiceren of oplossingen in termen van diensten en producten voor bedenken) zijn de onderwerpen die te maken hebben met het in harmonie met jezelf, anderen en de aarde kunnen leven. Dus alles wat met permacultuur (gericht op een economisch duurzaam en stabiel ecosysteem) ultieme samenlevingsvormen (communities, sociale initiatieven & manieren van communiceren (nvc)) en gezondheid te maken heeft.

Alles wat ik doe toets ik aan of het past bij mijn uitgangspunten en waarden: integriteit, authenticiteit en rechtvaardigheid. Als iets niet bij mij past, dan kan ik er waarschijnlijk ook niet goed over communiceren of een goede oplossing of product voor bedenken.

Wil je iets weten over mij, hoe ik werk of wat ik doe of gedaan heb? Kijk dan bij Visie of mijn linked-in-profiel.

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Kijk hier!

I am Afke Huitema (1979) and born in the south of Holland. Currently I am living in the middle of Holland, where I find solutions in communication and products to improve the world! Do you want to know how I work (my vision), or what I did?
Do you want to know what I can do for you? Contact me!

 

Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.