Close

En nu ‘ben’ ik ook biodynamisch boer

En toen was ik ‘in ene’* gediplomeerd boer/tuinder! 💪
Biodynamisch dan he ;) want ik geloof in een mooiere wereld, waarin we kleinschalig in een kringloop gifvrij onze eigen groenten en fruit telen en dieren houden.

Een mooiere wereld waarin we gezonder zijn omdát we elke dag bezig zijn met buiten, met bewegen, met frisse lucht inademen, met wind, met regen, met zon. Met wroeten in (een schone) aarde.

Een mooiere wereld waarin we zorgen voor onszelf door ons te omringen met de helende krachten van kruiden & planten, dieren en andere mensen.

Een mooiere wereld waarin we meer verbinding ervaren met de aarde, de ander en in den beginne onszelf. Want als we bij onszelf beginnen, kunnen we weer vandaaruit ‘zijn’ voor de rest van de wereld.

Iets met harmonie, respect en natuur.

Om daad bij het woord te voegen, zoek ik grond. In eerste instantie ca 1ha (met bebouwing(s-optie), en het liefst in de provincie Utrecht. In tweede instantie zoek ik mensen die zich kunnen vinden in het bovenstaande, ‘aangaan’ op de volgende woorden: #(semi-)zelfvoorzienend #nvc, #permacultuur #dierhoudeneneten #rauwezuivel #anastasia #agroforestry #nabuurschapen dit binnen nu en twee jaar ook serieus in de praktijk (gebracht) willen hebben en ook over benodigde middelen nagedacht hebben.

Let op: het gaat mij er niet om om ergens een commerciële tuinderij/zelfoogsttuin te beginnen. Het is puur als homestead bedoeld.

Stuur me een pb bij interesse of vragen!
(*niet zomaar ‘in ene’ trouwens maar na 3 jaar bbl aan de Warmonderhof. Het was wel zó leuk dat de tijd vloog ;))

© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.