Close

Over mij

AfkeIk ben Afke Huitema (1979) geboren en getogen Brabantse, maar al weer meer dan 20 jaar heb ik mijn basis in het midden van het land, Utrecht. Van hieruit probeer ik de wereld te verbeteren, in het klein weliswaar maar het liefst ‘groots en meeslepend’, met consultancy (communicatie- en productoplossingen) voor diverse ‘problemen’, in Nederland maar ook daarbuiten.

De onderwerpen waar ik me het allerliefst over buig (lees: over wil communiceren of oplossingen in termen van diensten en producten voor bedenken) zijn de onderwerpen die te maken hebben met het in harmonie met jezelf, anderen en de aarde kunnen leven. Dus alles wat met permacultuur (gericht op een economisch duurzaam en stabiel ecosysteem) ultieme samenlevingsvormen (communities, sociale initiatieven & manieren van communiceren (nvc)) en gezondheid te maken heeft.

Alles wat ik doe toets ik aan of het past bij mijn uitgangspunten en waarden: integriteit, authenticiteit en rechtvaardigheid. Als iets niet bij mij past, dan kan ik er waarschijnlijk ook niet goed over communiceren of een goede oplossing of product voor bedenken.

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen?

Ik heb ervaring zowel binnen bedrijven (b2c) als bij de overheid, en in de loop der jaren tig opleidingen, cursussen of trainingen gevolgd, op het gebied van communicatie, adviesvaardigheden, health en agriculture. Een greep eruit:

  • Bachelor Communicatiemanagement
  • Bachelor Industrieel Ontwerpen
  • BBL Biodynamische Landbouw aan de Warmonderhof
  • SIOO Veranderen & Organiseren in gemeenten
  • Docent Pilates
  • Permaculture Design Course
  • Training Fair & Green Design

Meer weten? Meer informatie over hoe ik werk. Wat ik allemaal gedaan heb.

Heb je dan nog vragen? Schroom dan niet om me een mailtje te sturen of te bellen!

I am Afke Huitema (1979) and born in the south of Holland. Currently I am living in the middle of Holland, where I find solutions in communication and products to improve the world! Do you want to know how I work (my vision), or what I did? Do you want to know what I can do for you? Contact me!

© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.