Close

Visie

Als creatief uitvinder stel ik vragen, om tot een verbetering te komen ten opzichte van wat is. Ik heb principes. En idealen. En ik sta voor alles wat onze samenleving regenereert.

“Just because it is, doesn’t mean it should be”

Mijn adviezen en producten dragen bij aan een aangenamer leven, en zijn in harmonie met jezelf, de ander en de aarde. In mijn ideale wereld beoefent iedereen (tot op zekere hoogte) vipassana, communiceert geweldloos met elkaar en zijn we iig dagelijks buiten in beweging omdat we onze buitenruimte zó hebben ingericht dat we allemaal voor de dieren en het voedselbos met groenten en fruit moeten zorgen, met permacultuur als uitgangspunt. Maar daar zijn we nog niet. Nog niet. We kunnen er wel naartoe bewegen, en daar zet ik me graag voor in.

Consultancy is wat ik je bied. Ik luister naar je vraag. Ik observeer. Ik stel je vragen. Veel vragen. En geef je dan een advies. En een weg om te komen waar ik denk dat je wilt zijn.

Het advies kan betrekking hebben op:

  • de sociale en fysieke infrastructuur
  • regenerative product/service design

Dat is re-creatie. Ik re-creëer en ondersteun daarmee de regeneratie. Want just because it is, doesn’t mean it should be.

 
© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.