Close

Voor jou?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik bedenk oplossingen in ‘communicatie & product’, wat zoveel betekent als: ik vraag me continu af hoe iets werkt of waarom iets is zoals het is, en is dat dan oke? En als ik denk dat het beter kan, dan ga ik daarmee aan de slag! Heb je ‘een probleem’ en heb je het idee dat mijn stijl van kijken of oplossen je kan helpen? Laat het me weten!

Voorbeeld 1:  Ik constateerde dat in tijden van rouw, ouders en kinderen elkaar ‘sparen’ en dat dat de communicatie onderling niet ten goede komt. Dit vond en vind ik zonde. Wat kan ik er aan doen zodat ouders en kinderen met elkaar het gesprek aan proberen te gaan? Wat is hierin ‘een mogelijke oplossing’? Het onderzoek naar deze vraag, resulteerde in een voorlees- & doeboek ‘W-auw‘.

Voorbeeld 2:  Ik ergerde me aan de onzichtbaarheid en onveiligheid van fietsen in het donker, en ontwikkelde hier de coating C-me-2 voor.

De oplossingen die ik bedenk hebben allemaal een communicatief element in zich. Verder ben ik ook ‘in’  voor puur communicatieve vraagstukken/problemen zoals wanneer binnen een organisatie een lijn of proces niet goed verloopt. Ik zoek graag met je mee naar waarom iets niet werkt, hoe het volgens jou wel zou moeten werken en wat daarvoor dan nodig is.

Mocht je een vraag hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.