Close

Lisdodde in Vezel

Vorig jaar (2019) publiceerde ik een artikel in het tijdschrift Vezel: een informatief kwartaalblad over alle soorten vezels en technieken. Vezel is een podium om ervaringen uit te wisselen en wil de kennis rondom oude technieken te bewaren. En laat ik nou net geïnteresseerd zijn in die oude technieken in verband met mijn onderzoek naar of lisdodde naar textiel te verwerken is. Er moest hier vast veel kennis zijn, van (voornamelijk) vrouwen die met die of andere soorten planten gewerkt hebben. Ik schreef dus een artikel, met een oproep waarna een aantal enthousiaste ervaringsdeskundigen contact met me opgenomen hebben. Superinteressant voor mijn onderzoek! To be continued!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.