Close

Lisdodde-workshop: Fashion

Zelf experimenteren met lisdodde? Dat kan!

Vrijdag 7 oktober 2022 kun je losgaan op of met de lisdodde! Ik vertel je meer over wat de lisdodde doet, wat ie kan, en wat je waarschijnlijk nog niet weet. Ik heb gedroogde en verse lisdoddes bij me, waarmee we gaan experimenteren. In het kader van de Dutch Sustainable Fashion week maken we uiteindelijk een accessoire. Denk aan een broche, een button of een hanger.

Deze workshop is onderdeel van de expositie Compostkleding: een natuurlijke toekomst voor onze fashion. Deze expositie in het Castellum Hoge Woerd is te bezichtigen van 16 juni t/m 16 oktober 2022 zie je op Steede Hoge Woerd hoe we anders met onze kleding om kunnen gaan. Hoe kan kleding bijdragen aan een groene, leefbare stad? Laat je inspireren door het textiel van de toekomst. Wat kunnen we leren van de Romeinen die 2.000 jaar geleden rondliepen op het Castellum Hoge Woerd? Hoe voelt leer van paddenstoelen? En welke kleuren krijg je als je verft met de natuur? 

Van 6 t/m 12 oktober vindt de landelijke Dutch Sustainable Fashion Week plaats. De expositie Compostkleding en de bijbehorende activiteiten zijn onderdeel van de Dutch Sustainable Fashion Week. 

lisdoddeworkshop informatie
© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.