Close
Kruidenmeubel Ampelmann Restaurant

Palletmeubel – Restaurant

Ampelmann had in Berlijn een restaurant. Dit restaurant heeft niet zoveel overdekte opslagruimte, waardoor buiten in het zicht, allerlei ‘rommel’ staat, die je als klant niet wilt zien. Niet zo fraai dus. Samen met de visual merchandiser en de technische dienst hebben we een meubel gemaakt wat functioneel is (je kunt er namelijk ook echt op zitten :)) maar wat tegelijkertijd alle (niet fraaie) opslag (en rommel) aan het zicht onttrekt. Dit meubel past ook in de context van ‘Urban Gardening’ een project waarin Ampelmann wat terug wil geven aan Berlijn, door samenwerkingsverbanden met scholen aan te gaan op het gebied van ‘kinderen kennis laten maken met Urban Gardening’.

De kruiden die in het palletmeubel groeien, zijn een onderdeel van ‘de kruidentest’ die kinderen krijgen als ze moeten wachten op hun eten. Dan hoeven ze zich niet te vervelen en testen ze hun zintuigen met hun kruidenkennis.

Kruidenmeubel

Krauterdeko logo

 

 

 

 

 

 

Opdrachtgever: Ampelmann
Materiaal: europallets, schroeven, lijnolie en natuurlijke pigmenten

Ampelmann has a restaurant, and needs something to shield the stuff which not necessarily needs to be seen, out of sight.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.