Close

BESTELINFORMATIE

Een bankpas of NS-voordeelurenkaart om je pols? Dat kan met de ‘Dit-was-pas-nog-mijn-pas-armband’! Deze is uniek en bestaat uit elementjes van één pasje + verbindingsringetjes.

Bestaande armband kopen, of wil je liever een armband van je eigen oude pas? Dat kan allebei! Een bestaande armband is €34,95 en eentje van je eigen pas is €49,95 exclusief verzendkosten.

Hoe werkt het dan?

Kant-en-klare-armband

1. Heb je een idee van wat voor kleur, soort pasje je een armband wilt? Mail me dit dan (kan via contactformulier). Ik zoek dan of er iets van je gading bij zit. Ik stuur je een foto van deze armband. Je kunt dan zelf kiezen of dit is wat je wilt. Als je er eentje uitkiest, dan mail ik je de gegevens voor betaling

2. Mail me *de gewenste lengte van de armband (neem een armbandje wat je qua lengte fijn vindt zitten en meet deze lengte op) en *je adresgegevens. Ik maak het armbandje dan op de gewenste maat.

3. Maak het bedrag over, dat is dan €34,95 plus verzendkosten (track & trace via tnt post €6,95). Wanneer ik het bedrag ontvangen heb, stuur ik de armband naar je op.

4. Wacht op de postbode, neem het pakketje in ontvangst, en nu is het show-time!

 

Armband van je eigen pas

1. Zoek een pasje waarvan je een armband wilt. Let op: het werkt alleen goed als het een kunststof pas is, zonder verborgen metalen lagen. Een chip kan mogelijk wel, maar dat ligt helemaal aan het pasje. Mocht later het pasje niet geschikt blijken, dan hoef je uiteraard niets te betalen.

2. Stuur me een mailtje met je vraag (kan via contactformulier) *je adresgegevens en *de gewenste lengte van de armband (neem een armbandje wat je qua lengte fijn vindt zitten en meet deze lengte op) en eventueel een foto van je pasje. Je krijgt een reactie terug met (indien je een foto hebt meegestuurd) of je pas geschikt lijkt, wat de verwachte levertijd is (maximaal een maand) en hoe je tot betaling kunt overgaan.

3. Maak het bedrag over, dat is dan €49,95 plus verzendkosten (track & trace via tnt post €6,75)

4. Stuur me het pasje. Wanneer ik beiden heb ontvangen, maak ik de armband voor je en stuur ik deze naar je op.

5. Wacht op de postbode, neem het pakketje in ontvangst, en nu is het show-time!

 

Op iedere aankoop zijn de verkoopvoorwaarden van de BNO van toepassing.

 

 

 

 

© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.