Close

W-auw nu ook digitaal!

Nu kun je ook vanaf de bank (of waar dan ook ter wereld) een verhaaltje (voor)lezen over kids die met verlies omgaan. En daarna kun je gaan knutselen om zelf het product te maken wat zij ook maken.

W-auw is nu digitaal te verkrijgen. Ik hoop dat kids en de volwassenen in hun omgeving hierdoor gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren, en meer tot elkaar komen, en samen het verlies verwerken. Ik kan het verlies of verdriet niet oplossen of wegtoveren, maar ik kan je wel tools aanreiken waardoor het hopelijk draaglijker voor je wordt.

>>Nu zijn de verhaaltjes per stuk in de winkel te vinden, binnenkort komt daar ook het hele boek bij, zodat je alle verhaaltjes als 1 geheel hebt (mét extra’s!) en een optie waarbij je het boek kunt laten personaliseren, zodat de naam van de ontvanger, de gever en een eigen boodschap erin verwerkt worden. Heb je daar nú al interesse in, laat het me dan weten!

‘Mama, waarom is de papa al dood en leeft de oma nog?’, vraagt Kees (6 jaar) zich af als hij het verhaal ‘Steengoed’ over Tim leest. Tim vindt het spannend om naar een spookhuis te gaan. Een steen helpt hem hierbij. ‘Hij wil nu ook zo’n steen’, zegt moeder Evelien (41). ‘Ik vind het fijn dat ik door dit verhaal met Kees weer een gesprekje heb gehad over mijn overleden moeder. Ik heb uitgelegd dat ik ook nog een oma had toen mijn moeder al dood was. Dat vond hij erg verrassend. We vonden het samen een goed verhaal, en hebben een fijn gesprekje gehad. En de mooie symboliek over de steen en pijn/verdriet maakt het helemaal af.’

Kijk in de winkel voor alle verhaaltjes.

© 2024 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.