Close
Voorkant W-auw

W-auw

W-auw is een reeks (voor-)lees en doeverhalen voor kinderen van 4 tot 12 jaar, die te maken krijgen met het verwerken van verlies, zoals bij scheiden en overlijden. Elk verhaal bestaat uit een (voor)leesgedeelte en een ‘hoe maak ik’-gedeelte. Hiermee biedt het handvatten om met het verlies om te gaan.

Tim, Nienke en Tessa proberen om te gaan met het gemis van hun vader, en maken allerlei leuke producten die hen daarbij kunnen helpen. In het tweede deel staat uitgelegd met plaatjes en tekst hoe kinderen zelf deze producten kunnen maken, als ze denken dat deze producten hen ook kunnen helpen.

De digitale losse verhalen zijn verkrijgbaar als pdf in de webwinkel. Ze zijn geschikt voor tablets (incl Ipad), telefoon en computer (let op: niet geschikt voor een e-reader/Kobo/Kindl)
De verhaaltjes zijn gemiddeld 15 pagina’s.

‘W-auw’ in de papieren vorm is uitverkocht! Zou je W-auw toch wél graag op papier willen ontvangen, geef dat dan hier aan. Ik ben de mogelijkheden nog aan het onderzoeken.

Impressie van de boekpresentatie

Illustraties door Laurens van Zuilen
 
‘W-auw’ is a book for children who are dealing with grief.
By reading the stories they can get acquainted with a family who lost their father. The children in the story try to cope with this loss, by talking and making products. If children (to whom this is read) like these products, they can make these products themselves with the manual in the second part of the book.
© 2021 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.