Close
Kombuchaworkshop Afke legt uit

Workshops

Altijd al willen leren hoe je kombucha brouwt? Dat kan ik je vertellen, want ik geef tegenwoordig ook workshops! In deze 1,5 uur durende workshop vertel ik je over wat er bekend is over kombucha (veel, maar ook weer niks), hoe je moet brouwen (vooral met liefde), wat de risico’s zijn (en volgens wie), wat een scoby is (je nieuwe buddy), hoe deze er uit moet zien (en hoe niet), en proef je 6 verschillende smaken, waarbij jij raadt waarmee de 2e fermentatie (want zo heet dat dan) gedaan is. En tot slot vertel ik je natuurlijk hoe je je scoby moet verzorgen en wat je moet doen als je op vakantie gaat. Je gaat naar huis met een hoofd vol kennis en een pot met daarin een scoby en startersvloeistof.

Deze workshops zijn toegankelijk voor maximaal 6 mensen.

De workshops kunnen op locatie gegeven worden, op aanvraag. Of je komt naar workshop als deze gepland is, bij bijvoorbeeld Kaffeetaria in Utrecht. De data en tijdstippen worden bekend gemaakt via www.permacultours.nl. Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje!

Fotocredits: Liesbeth Dinnissen en Afke Huitema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Afke Huitema | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.